Wendy Steevensz is geboren in 1973 in Uithoorn en is opgegroeid in Roermond. Ze heeft gestudeerd aan de Hogeschool Utrecht. Nu woonachtig in Leersum, midden in het Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug. Haar interesses liggen op het gebied van sport, taal en cultuur. Zij heeft veel van de wereld gezien door de avontuurlijke reizen die ze gemaakt heeft naar landen als Rusland, Mongolië, China, Nepal, Thailand, Laos, Cambodja, Mexico, Guatemala, Honduras en Maleisië. Maar ook binnen Europa (Noorwegen, Spanje, Italië en Griekenland) heeft zij genoten van de mensen, cultuur en natuur. Haar kernkwaliteiten zijn vrolijk, enthousiast, helder, empathisch en communicatief sterk.

Persoonlijke ontwikkeling staat bij Wendy hoog in het vaandel. Letterlijk de wikkels om je persoonlijkheid heen wegnemen, zodat je jezelf kan zijn en vanuit eigen je eigen kracht leeft. Zelf haalt ze inspiratie en voeding voor haar eigen persoonlijke ontwikkeling en vakkennis uit haar opleiding en workshops en bij leermeesters en schrijvers als Don Miguel Ruiz, Stephan Covey en Bert Hellinger.

Opleidingen

In 2005 heeft Wendy het eerste niveau aan de opleiding aan de Academie voor Counselling en Coaching doorlopen.
Daarnaast heeft zij diverse workshops gevolgd op het gebied van Systemisch werken, Familieopstellingen, Analytisch en Therapeutisch tekenen, Coachend Tekenen, Bewustwordingspsychologie, Coachen in de natuur en wandelcoaching.

De basis wordt gevormd door haar studie Vrijetijdskunde (specialisatie Communicatie & Mediagebruik) aan de Faculteit Sociaal Agogische Opleidingen van de Hogeschool van Utrecht (afgestudeerd in 1996).

Een volledig overzicht van werkervaring en opleiding kan opgevraagd worden via contact.