PureChocolate Communicatie & Coaching heeft ruim elf jaar ervaring op het brede gebied van (marketing)communicatie in bedrijven als Holiday on Ice, RTL Groep, IdtV en Joop van den Ende Theaterproducties. Wendy is allround inzetbaar; van het schrijven van persberichten en folderteksten tot aan het meedenken en adviseren van directie en management op het vlak van in- en externe en corporate communicatie, PR, pers & publiciteit, marketingcommunicatie en evenementenorganisatie.

Of het nu gaat om een tijdelijke vervanging, de aansturing van een project of het geven van advies en ondersteuning over een (marketing)communicatievraagstuk, PureChocolate Communicatie & Coaching is u graag van dienst. Sleutelwoorden zijn creativiteit, communiceren met mensen die diverse belangen hebben, teamwork en doorzettingsvermogen.

Sinds de oprichting van PureChocolate Communicatie & Coaching heeft Wendy als zelfstandig ondernemer diverse interim/freelance projecten op haar naam staan bij bedrijven als OHRA, RVS en adviseert en ondersteunt zij ook kleinere ondernemingen. Verder is zij als freelance docent/trainer verbonden aan de NCOI.